• Producent: Egmont
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788328131903
  • Oprawa: twarda
  • Autor: Marieta Marecka
  • Wydawnictwo: Egmont
  • Ilość stron: 304
  • Rok wydania: 2017
Wiem,znaczna grupa sięgających po książki kulinarne ma kłopot z inwencją w kuchni. Ta książka jest dla Was.na dodatek dla tych, którzy gotują zaciekle, co chwilę coś zmieniają, wymyślają i nie boją się eksperymentować. Ta książka jest tym bardziej dla Was, bo zrozumiecie moją pasję, którą chcę się dzielić (.). Namawiam Was do gotowania, do dzielenia się szczęściem i jedzeniem. Do karmienia innych, bo to chyba najważniejsze w tym całym zamieszaniu. To najatrakcyjniejsze, gdy można kogoś nakarmić i do tego – nakarmić naprawdę prawidłowo!
Marieta Marecka
Chłodnik z awokado i ogórka z grzanką z mozzarellą i łososiem, a może pieczony camembert z podpłomykami z patelni? Marieta Marecka powraca w trzeciej już książce „ABC gotowania 3" z nową porcją znakomitych autorskich przepisów, które za każdym razem się sprawdzają! Zupy, przekąski, sałatki, minimalne dania, dania główne, dodatki, desery i pyszne, pożywne oraz zdrowe koktajle – przepisy wspaniale znanej widzom Kuchni+ Mariety Mareckiej i apetyczne zdjęcia Anety Flis poprowadzą Was krok po kroku przez tajniki prostej i jednocześnie wykwintnej kuchni.

seria cyklu: Wypieki
ISBN: 9788328131903
Kod paskowy: 9788328131903
Autorzy: Marecka Marieta
Wydanie: 1
Rok wydania: 2017
Kod wydawcy: 21795
ilość stron: 304
Oprawa: Twarda
PKWiU: 58.11.13.0
Format: 25.7x20.2
Głębokość (mm): 9
Waga: 1.235
Języki: polski
Grupa towarowa: Książka

Podobne produkty w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne